PARTNERS

Blue Rhapsody

Grace Kelly

Jules Verne

JADA events


Jan en Danny hielden in 2007 JADA events boven het doopvont, vanuit een passie voor het organiseren van evenementen. Al snel groeide de klantenportefeuille waarbij ze hun pijlen voornamelijk richtten op bedrijven. Na meer dan 12 jaar ervaring met JADA events maar ook eerdere beroepservaring in totaaltheater, evenementen en bouwprojecten, draaien ze hun hand niet meer om voor Kick-offs, personeelsfeesten, teambuildings maar ook jubilea en grote bedrijfsfestivals. Het creatieve en professionele team, gevormd door Aline, Liesbeth, Nathalie en Thomas ondersteunt hen daarbij dagelijks om alles tot in de puntjes te regelen, vlot te laten verlopen.

De klanten die ons kennen en ons aan de zijlijn zien staan van een evenement zeggen ons direct: "Als jullie het doen, dan weten we dat het goed zal zijn."

BATTOO


Battoo is uw partner bij (zakelijke) evenementen. Wist u dat er veel meer evenementen mogelijk zijn op een schip dan u denkt? Op onze varende evenementenlocaties organiseren we niet alleen bedrijfsfeesten, presentaties en workshops, maar ook volledige (meerdaagse) beurzen, congressen en spectaculaire productpresentaties. Daarbij ontzorgen wij u volledig en gaan we er altijd vanuit dat ieder evenement een waardevol communicatiemoment is voor uw organisatie. Een gedenkwaardige happening met heldere doelstellingen. Wij nodigen u uit om contact op te nemen zodat wij u direct persoonlijk kunnen adviseren en kunnen verrassen met een uniek, onderscheidend en betaalbaar eventconcept.